Kodulehe Kujundusteema – Kiire ja Otsingumootorisõbralik

Allahindlus!

Algne hind oli: £378.00.Current price is: £252.00.

Kategooriad: ,

Kirjeldus

Tegime uue kodulehe kujundusteema, mis maksimeerib lehe laadimiskiiruse ja parandab seeläbi leitavust otsingumootorites. Kujundus on minimalistlik ja keskendub olulisele. Päises saad valida logo ja põhimenüü, avalehel kuvatakse viimased postitused, millega saad reklaamida oma tooteid ja teenuseid või jagada organisatsiooni uudiseid. Postituste tunnuspilte kasutatakse nii avalehe postituste listis kui ka lehe või uudise päises. Esilehel kasutatakse väiksemaid versioone tunnuspiltidest, mis kiirendavad lehe laadimist. Kujundus avaneb kiiresti ja on mobiilisõbralik.

blank

Ligipääsetavus ja Kasutajasõbralikkus

Leht on ligipääsetav ja kasutajasõbralik. Kasutame linkide puhul äratuntavat sinist värvi ning tagame võimaluse navigeerida ilma hiirt kasutamata.

blank

Jaluse Moodulid ja Funktsionaalsus

Lehe jalusesse saad lisada kolm moodulit vabalt valitud infoga, näiteks ettevõtte kontaktid või märksõnapilve. Koos kujundusega saad kaasa nimekirja vabavaralistest moodulitest, millega saad lehe funktsionaalsust optimeerida, näiteks lisada kontaktvorme tagasiside korjamiseks. Kui soovid kodulehte Digitugi Light baasil või olemasolevat lehte kiireks muuta, võta meiega ühendust ja jäta oma kontaktandmed.